Машинка за подстригване Philips HC3400/15, 0.5-23 мм, 13 степени, Миещи се ножчета, Синя/Сива

Доставка до 2 дни

3240 лв.

Включена гаранция:

Физическо лице: 24 месеца
Предлаган от : Ofisitebg
Други оферти
(3 оферти)
Product image

Доставка до 2 дни

Предлаган от Techmart
Гаранция 24 месеца

3700 лв.

Описание

Машинка за подстригване Philips HC3400/15, 0.5-23 мм, 13 степени, Миещи се ножчета, Синя/Сива Ножчета с бързо освобождаване за лесно почистване Просто отворете подвижната глава, за да освободите бързо и измиете ножчетата. Система за захранване с кабел Захранващият кабел осигурява постоянно захранване. Лесен избор и заключване 13 настройки за дължина: 0,5 мм до 23 мм Просто изберете и заключете дължината, която искате, с регулируемия гребен, предлагащ 12 заключващи се настройки за дължина от 1 mm до 23 mm, с разлика от точно 2 mm между дължините. Можете също да я използвате без гребена за гладко подрязване с 0,5 mm. Самонаточващи се ножчета от стомана за дълготрайна острота Самонаточващи се ножчета от неръждаема стомана за дълготрайна острота. Двойно заточен режещ елемент с намалено триене Справяте се с всеки вид косъм с усъвършенстваната ни DualCutTechnology, която комбинира двойно заточен режещ елемент с намалено триене. Иновативният режещ елемент е проектиран да се справя отлично всеки път, като отрязва косъмчетата двойно по-бързо от обикновените машинки Philips. Ножчетата никога не се нуждаят от смазване Не е необходимо масло, за лесна поддръжка и за да спестите време.

Спецификации

Основни характеристики

Част от тялото Глава
Тип продукт Машинка за подстригване
За Мъже
Тип употреба Домашна
Използване за Подстригване
Захранване Мрежово
Нива на рязане 13
Материал ножчета Стомана
Брой включени приставки 1
Цвят Син/Сив

Размери

Дължина на кабела 23 мм

Производител: Philips

Цената включва разходи за събиране, третиране и изхвърляне на ИУЕЕО

Съвместими аксесоари

Ревюта (124 ревюта)


Оценка на продукта:

4.2 (124 ревюта)

Имаш продукта или си го използвал?

Добави ревю

Абсолютен боклук

Абсолютен боклук. Не отговаря на описанието пише мрежово захранване а е с адаптер на 15 волта. Подстригва на черти както подстригват овцете и като направих оплакване за замяна ми отказаха понеже била ползвана.според вас как да разбера как работи ако не я пробвам. И ако имаше звезди с минус за оценяване щах да сложа 300 минуса.

Виж повече

Не се излагайте: D Според Вас какво означава мрежово захранване???

Добавен от warning0810 03 Сеп 2018

Ina Ruseva

28 фев 2015

Проверена поръчка

Като машинка е добра, но кабелът непрекъснато се вади и е много изнервящо!Пробваш ли я, връщане -НЯМА!:(

Не покри очакванията ни! Препоръчвам на всички машинка не с букса, защото непрекъснато се измъква, а със стационарен кабел! Като машинка, за цената си е добра. Пробвахме я веднъж, подстригвайки детето, и беше изнервящо непрекъснато да спираме заради кабела. Въпреки рекламата, че можеш да върнеш уреда в срок от 30 дни, не е така, защото е "използван"! А как да видим дали работи един уред, ако не го пробваме? Предлагат ни да я изпратим в сервиз! Чудя се в сервиза дали ще залепят кабела за машинката!?

Виж повече

залепи го с секудно лепило

Добавен от joro_82 19 Май 2016


Виж всички ревюта
image