Описание

Офис стол Kring Klaus XL, PU и меш, Черен Изборът на подходящ стол за офиса е от съществено значение, тъй като на това място прекарвате минимум 8 часа на ден и в дългосрочен план това се отразява и на здравето.

Офис столът Kring Klaus XL отговаря на 3 важни критерии: функционалност, иновативен дизайн и естетика. Той е лесно подвижен и комфортен за по-дълго ползване. Високата гофрирана облегалка на стола с възглавничка за главата осигурява еднаква опора на тялото, за да се избегнат болки в гърба и врата и да се повиши ефективността на работа. Двата подлакътника служат за пропорционално разпределяне тежестта на тялото и намаляване на напрежението на ръцете и лактите по време на работа.

Газовият амортисьор дава възможност за регулиране височината на седалката, за поддържане на правилна и най-удобна позиция на краката по време на работа. Механизмът, тип „пеперуда“ спомага за балансиране на седалката, отново за ваше удобство.

Офис столът е изработен от еко кожа, с микрофибърна подплата, устойчива на натиск и триене, с хромирана метална основа.

Продуктът се доставя в разглобено състояние, за индивидуален монтаж.

Инструкции за поддръжка:

Поддръжката и почистването на столове с тапицерия от еко кожа се осъществява от специални почистващите препарати, които не са агресивни и няма да повредят качествата на материала.

Спецификации

Общи характеристики

Тип продукт Президентски стол
Тип С колелца
Стил Класически
Предназначен за Офис
Модел С подлакътници
Задна височина Висока
Състояние Разглобен
Цвят Черен

Материали

Материал тапицерия Екологична кожа
Материал облегалка Мрежа

Размери

Височина 1280 мм
Ширина седалка 620 мм
Дълбочина седалка 630 мм
Максимална височина седалка 580 мм
Минимална височина седалка 480 мм

Производител: Kring

Ревюта (27 ревюта)


Оценка на продукта:

4.67 (27 ревюта)

Имаш продукта или си го използвал?

Добави ревю

Проверена поръчка

Не препоръчвам

Стола е хубав, но пристигна с редица дефекти (счупени пластмасови детайли, скъсан цип в долната част на облегалката, счупен шестограмен ключ включен в комплекта за сглобяване, недобре пасващи детайли, което от своя страна доведе до трудности при сглобяването). Възможно е дефектите да са резултат от неправилно транспортиране, но нека се имат предвид. Неоправдано съотношение цена-качество. Не бих препоръчал продукта.

Виж повече

Проверена поръчка

Отличен

Много удобен и функционален.

Виж повече


Виж всички ревюта
image