Съдомиялна Bosch SMS46GI05E, 12 комплекта, 6 програми, 60 см, Клас A++, Inox

В наличност

97899 лв.

Включена гаранция:

Физическо лице: 24 месеца
Предлаган от : eMAG
Ползи:
  • Проверка на пратката

Описание

Автоматични програми
С автоматичните програми автоматично получавате най-добри резултати.
Потреблението на вода, температурата на водата и времето за изплакване се регулират с точност съобразно нивото на замърсяване. Така постигате отлични резултати и пестите вода и енергия. AquaStop
AquaStop със 100% гаранция за целия живот на уреда срещу наводнение. Системата AquaStop се състои от двустенен водозахранващ маркуч, предпазен клапан и подова ваничка с поплавък и предлага 100% защита от наводнения – с гаранция от Бош за целия живот на уреда. Програма Glass 40°
Glass 40°: програма за изключително деликатно измиване с оптимално сушене на стъклена посуда за максимален блясък.
Програмата е предназначена основно за кристални и стъклени чаши, за които трябва деликатна грижа. Това се постига чрез ниските температури на миене и сушене, както и на продължителността на самата програма. Резултатът са чисти чаши с блясък, без прашинка по тях. EcoSilence DriveTM
EcoSilence DriveTM: мощен, здрав, тих и ефикасен.
За да увеличи ефикасността от чистенето, Bosch разработват икономичния EcoSilence DriveTM. Той е изключително тих, ефективен и гарантира нисък разход на енергия. Двигателят EcoSilence DriveTM е безчетков и много тих, а безупречните резултати са гарантирани. AquaSensor AquaSensor: за кристално чисти съдове.
AquaSensor настройва цикълът на измиване, регулирайки количеството използвана вода, температурата и продължителността на програмата, в зависимост от избрания тип и степен на замърсеност, които се отчитат от сензорите. Така, например, ако бъдат засечени съдове с остатъци от храна, или мазнина, целият цикъл на измиване се променя. Програмиран старт Предварително избраната програма започва в желаното от вас време. С функцията за отложен старт можете да изберете желаното време за стартиране на програмата. Тази опция ви давав възможност да използвате миялната в най-удобното за вас време - когато се върнете от работа, през деня или през нощта. След като програмата стартира, на дисплея можете да видите колко точно време остава. LoadSensor LoadSensor ви помага да пестите вода и енергия, при по-големи, по-малки и частични зареждания. Сензорът за степен на зареденост на миялната определя и какво количество вода да се използва. При по-големи зареждания, съответно и на миялната й е необходимо повече вода. При по-малки зареждания, е нужно по-малко вода за миене и изплакване. Система за защита на стъклото Технология за защита на стъклото за още по-нежно измиване на деликатните стъклени съдове.
Меката вода причинява корозия на стъклото, затова съдомиялните Bosch с технология за защита на стъклото постоянно регулират степента на твърдост. Ето как предпазваме ценните ви стъклени съдове и деликатен порцелан - с постоянна грижа при миене. SuperSilence: изключително тиха работа - само 40-45 dB Електронно управляваният двигател и множество други мерки за намаляване на шума гарантират невероятно тихата работа на нашите съдомиялни SuperSilence. Предимство за кухните с трапезария и откритите площи. Технология ActiveWater Технология ActiveWater: по-малко вода, по-малко ток, по-качествени резултати. Тази модерна технология за изплакване увеличава до голяма степен ефикасността и гарантира екологосъобразно изплакване за отлични резултати. Благодарение на целевото разпределение на водата, оптимизираната филтърна технология, по-бързото нагряване и по-качествената работа на помпата за циркулиране на водата се реализира икономия на вода и ток. Топлообменник Heat Exchanger: винаги правилната температура за оптимална грижа за съдовете.
Съдомиялните с топлообменници мият деликатните стъклени съдове и порцелан с нежна грижа и без риск. Водата се затопля предварително в резервоара за плакнене, за да се избегнат температурни шокове. Опция VarioSpeed Plus Плакне три пъти по-бързо с оптимални резултати при миене и сушене благодарение на VarioSpeed Plus.
Използвайте опцията VarioSpeed Plus, за да миете и сушите съдовете при пълен капацитет на зареждане за най-кратко време. Времето за изплакване се намалява само с натискане на един бутон с до 66%, като се запазва обичайната висока ефикасност на почистване. Просто активирайте опцията VarioSpeed Plus, когато трябва да измиете съдовете по-бързо, напр. по време на семейни тържества или рождени дни.

Спецификации

Основни характеристики

Вместимост (бр. комплекти) 12
Енергиен клас A++
Брой програми 6
Вид дисплей LED
Клас на ефективност при сушене A
Контрол Електронен
Брой кошници 2
Кошница с регулируема височина Да

Програми и опции

Защита против наводнение Да
Интензивна програма Да
Бърза програма Да
Авт. програма Да
Програма отложен старт Да, 1-24 часа
Програма Био/Еко Да
Други технологии VarioSpeed HygienePlus Extra Сушене
Aqua stop Да

Контрол-панел

Показване оставащото време до края Да
Показател сол Да
Показател край на програмата Да

Технически характеристики

Подвижен капак Да
Ширина (см) 60
Ниво на шума dB(A) 44
Размери (В x Ш x Д) см 84.5 x 60 x 60
Цвят Инокс

Аксесоари

Кошница прибори Да
Отделение за течен прах Да
Отделение за сол Да

Консумирана енергия

Консумирана енергия за програмата Еко 0.9 kWh
Разход на вода за програмата Еко 9.5 l
Годишен разход на вода 2660 л
Годишен разход на енергия 258 kWh/година

Производител: BOSCH

Съвместими аксесоари

Купи със

Оценка на продукта:

5 (24 ревюта)

image